Нашите партньори


­Logo_wagner___________.PNG­


WAGNER произвеждаща най-съвременна и качествена техника за боядисване, която се изнася в над 100 държави в света.

Производствената гама обхваща от бояджийска уреди за дома (електрически пистолети, ръчни и електрически валяци и т.н.) до професионална техника и цялостни комплектни линии за боядисване.

Основана в далечната 1947 г. като малко предприятие за производство на електрически бояджийски пистолети, днес фирма WAGNER разполага с 9 собствени завода в Германия, Швейцария, САЩ, Япония, Италия, Унгария, Китай, т.н.


Capture.PNG


В тях, както и в 16-те дъщерни компании и 400-те международни представителства са ангажирани над 1,600 служители.


Освен марката WAGNER, собственост на фирмата са предприятията и марките Titan Tool Inc., Theo Krebs AG, Wagner Colora s.r.l., Wagner Itep S.p.A.,Walhter Pilot, Speeflo, SprayTECH, CAPspray, Rentspray.


В технологичния център в Маркдорф, Германия е предоставена възможност на всеки клиент в реални условия да тества и подбере най-подходящата за него техника.


Но на първо време, заповядайте в офиса на Спрейтех БГ, където от началото на 2020 година ще можете да разгледате, тествате или дори да наемете за пробен период някои от нашите продукти!


Untitled1_page1_image1.jpg


Основана през 1980г. със седалище в Дания, Aabo-Ideal проектира широка гама от инженерни решения.


Aabo-Ideal разработва, планира, произвежда, доставя и инсталира решения "до ключ" – от по-малки висококачествени ръчни линии до персонализирани мащабни индустриални линии за обработка на повърхности.


С представителства в над 30 държави, производство на повече от 100 съоръжения годишно и с над 4,800 инсталирани линии в световен мащаб, Aabo-Ideal е един от водещите световни производители в областта на промишлена повърхностна обработка.


Нашите централи са проектирани като модулна система, тествана и доказана в продължение на много години. Тази система предлага уникална гъвкавост, що се отнася до пространство, отпечатък и конкурентно време за инсталиране. Нашият модерен дизайн води до по-ниски експлоатационни разходи, както лесна работа и поддръжка.